Doelloos plezier

In de huidige tijd waarin alles een doel moet hebben en we continu “aan” staan, zorgt buiten spelen voor een tegenwicht: lekker doelloos bezig zijn met je hele lichaam en helemaal opgeladen weer thuis komen. Het stimuleert jouw natuurlijke kracht en energie en zorgt ervoor dat je mentaal helemaal kunt opladen.

De kracht van de natuur

De naam “Buiten spelen” zegt het eigenlijk al: we zoeken altijd de frisse buitenlucht op en gaan daar spelenderwijs oefeningen doen. We maken alleen maar gebruik van ons eigen lichaam en qua materiaal doen we het met wat onze omgeving te bieden heeft. Oefeningen doe je soms alleen, soms met een buddy en soms met de hele groep. Het is dus een training waarbij creativiteit centraal staat en van alles mogelijk is.

Je hebt je eigen manier van bewegen en conditieniveau en wees daar vooral trots op. Jij bepaalt zelf hoe ver je kunt gaan en er is niemand die jou pusht om meer te doen dan je aankan.

De locaties variëren van de trappen bij Snowworld, tot aan het Schutterspark in Brunssum. We spreken samen af wat voor iedereen haalbaar is.

Terug naar het innerlijke kind

Als kind mochten we (bijna) spelen zo veel we wilden. Als volwassene mag dat niet meer, want de verwachten liggen vaak zo hoog. Doelloos spelen is de tegenhanger van stress, burn-out en depressie en daarom is het zo ontzettend gezond voor je.

Wees welkom!

De eerste week kun je alle trainingen kosteloos en vrijblijvend uitproberen. Zo kun je zelf ervaren welke training he beste bij jou past.