Kracht, energie en zelfvertrouwen

Functionele krachttraining is gericht op het vergroten van je totale lichaamskracht. Iedere oefening voer je met je hele lichaam uit, zodat je ook je balans en coördinatie verbetert. Dit alles zorgt voor een optimale flow van je energie. Daarnaast is trainen in een kleine groep ook ontzettend leuk en gezellig!

Jouw lichaam is het beweegapparaat

De training begint altijd met een warming up om je gewrichten soepeler te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je spieren beter belastbaar worden en dat de kans op blessures kleiner wordt. Ook kun je in de fase van de training voelen wat jouw lichaam aankan.

De kern is een circuittraining, waarbij je gebruik maakt van verschillende draagbare gewichten, zoals kettle bells, zandzakken en slam balls. Jouw hele lichaam wordt hierdoor als compleet systeem op een heel dynamische manier getraind.

De afsluiting is een gezamenlijke uitdaging, die je uiteraard op je eigen manier uitvoert.

Meer kracht in je dagelijks leven

Functionele krachttraining zorgt ervoor dat je sterker wordt als mens. In je dagelijks leven ga je dit ook merken in de manier waarop je beweegt: je voelt je vrijer in je lichaam, je balans wordt beter en alle dagelijkse handelingen gaan hierdoor soepeler. En een lichaam dat goed beweegt, zorgt voor meer voldoening en geeft zelfvertrouwen bij alles wat je doet.

Wees welkom!

De eerste week kun je alle trainingen kosteloos en vrijblijvend uitproberen. Zo kun je zelf ervaren welke training he beste bij jou past.