Sterk in lichaam en geest

Kracht en balans voor senioren is gericht op het versterken van uw fysieke en mentale kracht. In tegenstelling tot veel krachtoefeningen, beweegt u tijdens deze training continu vanuit uw hele lichaam. Dit maakt het veel makkelijker uw lichaamskracht, mobiliteit en stabiliteit in één oefening te verbeteren en tegelijk uw geest alert te houden.

Ervaar de kracht van ontspanning

Iedere training begint met een uitgebreide warming up, waarbij alle gewrichten los worden gemaakt. Dit zorgt voor ruimte en meer beweegmogelijkheden in uw lichaam. Daarna volgen verschillende oefeningen, met lichte gewichten als kettle bells en kegels, waarmee u iedere keer uw hele lichaam traint. Hierbij wordt steeds aandacht besteed aan stevig staan en een rustige ademhaling, zodat iedere beweging soepeler en makkelijker gaat.

Meer energie in het dagelijks leven

Het effect van de training zult u ook nog in de dagen erna voelen. Het lichaam raakt namelijk gewend aan deze manier van bewegen en zal dat automatisch gaan overnemen in andere situaties. Hierdoor zult u merken dat u in uw dagelijks leven ook soepeler gaat bewegen en u meer energie krijgt voor de personen of dingen die voor u belangrijk zijn.

Wees welkom

De eerste keer kunt u altijd gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo kunt u op uw gemak ervaren of deze training bij u past.