Samen en toch persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuke groep om in te sporten, maar wil je wel de aandacht en begeleiding die hoort bij personal training? Personal group training is de mix van beide. Je sport in een groep van maximaal acht personen, waardoor er een leuke sfeer is en je altijd persoonlijke aandacht krijgt.

Functionele krachttraining

Functionele krachttraining is een manier van trainen waarbij je constant met je hele lichaam bezig bent. Je gebruikt hierbij relatief lichte gewichten en materialen als kettle bell, zandzakken en medicijnballen, zodat je je kracht, mobiliteit en balans steeds tegelijkertijd versterkt. Je gaat dus beter bewegen als mens!

Daarnaast zorgt het ervoor dat je mentaal kunt ontladen, zodat je je vrijer gaat voelen en je lekkerder in je vel gaat zitten. Er is geen “beginniveau” waaraan je moet voldoen; je kunt alle oefeningen op je eigen manier uitvoeren en je bepaalt je eigen intensiteit.

Buiten spelen

Iedere zaterdagochtend gaan we buiten spelen. Dat betekent: oefeningen doen met niets anders dan je eigen lichaamsgewicht in de buitenlucht, ongeacht het weer. Plezier en creativiteit staan altijd voorop. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de natuurlijke omgeving en waar mogelijk maken we ook gebruik van natuurlijke materialen die op dat moment voorhanden zijn. Niet nadenken, gewoon lekker met je hele lichaam bezig zijn en genieten van de buitenlucht.

We maken vaker gebruik van de trappen bij Snowworld, maar zoeken ook vaker parkjes of de bossen op.

Wees welkom!

De eerste week kun je alle trainingen kosteloos en vrijblijvend uitproberen. Zo kun je zelf ervaren welke training he beste bij jou past.