Samen en toch persoonlijk

Tijdens een personal group training ervaar je de voordelen van personal training, gecombineerd met een groepstraining: Je krijgt altijd persoonlijke aandacht en opbouwende feedback. Tegelijk ervaar je de leuke sfeer van het samen bewegen. Om de sfeer persoonlijk te houden en jou de aandacht te geven die je verdient, is er ruimte voor maximaal 8 deelnemers per training.

Functionele krachttraining

Een sterk en soepel lichaam krijg je als je je hele lichaam als een compleet systeem beweegt. Je maakt geen gebruik van grote apparaten, maar van uitdagende materialen, zoals kettle bells, zandzakken en gewichtsballen. Jouw lichaam is het beweegapparaat en hoe beter je dit traint, hoe meer kracht en balans je voelt in je dagelijks leven. Door op je eigen manier te bewegen en te luisteren naar je lichaam, zul je merken dat je mentaal ook veel meer energie krijgt.

Kracht en balans voor senioren

Op respectabele leeftijd is voldoende lichaamskracht en balans essentieel voor een vitaal leven en ter valpreventie. Tijdens deze training versterkt u steeds het hele lichaam, met oefeningen uit de verschillende beweeggebieden: hurken, heupstrekken, stappen, duwen en trekken, afgewisseld met romp-stabiliteitsoefeningen. Plezier en soms een grap maken tijdens de training hoort erbij.

Buiten spelen!

Iedere zaterdagochtend is het tijd om te bewegen in de frisse buitenlicht, om op een leuke en dynamische manier het lichaam te versterken. Je maakt geen gebruik van gewichten o.i.d, maar van je eigen lichaam en natuurlijke materialen en hindernissen. Je gaat dus vooral spelen, in een leuke groep, maar vooral op je eigen manier. Zo hou je je geest jong. Deze training is toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Tai chi

Deze vorm van bewegen komt uit de Chinese krijgskunst en heeft als doel het lichaam te laten ontspannen en de geest tot rust te brengen. De kracht van deze beweegvorm ligt in het versterken van het aarden, de natuurlijke ademhaling en het uitlijnen van het lichaam. Dit zorgt voor het verbeteren van je energieflow, waardoor je fysiek en mentaal veerkrachtiger voelt. De training kan met “lege hand” zijn of met een zwaard.

Zet de eerste stap en doe een keer vrijblijvend mee

Kennismaken is meedoen! Wil je eens ervaren hoe een training voor jou werkt? Neem dan de eerste stap en meld je aan voor een of meerdere trainingen. Iedere training kun je vrijblijvend en kosteloos uitproberen.