Beter bewegen is beter leven

Een gezond, sterk en soepel lichaam is belangrijk om een goed leven te leiden, het zorgt er immers voor dat je kunt blijven doen waar je gelukkig van wordt. Maar je wilt wel een prettige en ontspannen omgeving om in te kunnen sporten en waar vooral jezelf kunt blijven. Wees welkom! Ik help je graag.

Wat motiveert jou?

Op de eerste plaats gaan we kijken naar wat jou motiveert om te sporten. Wil je gewoon lekker afschakelen en terugkeren in je lichaam of heb je een specifiek doel waar je mee aan de slag wilt gaan? Dit helpt niet alleen om de begeleiding optimaal op jou als persoon af te stemmen, maar misschien moeten we concluderen dat je eerst iets anders moet gaan doen, voordat je met personal training aan de slag gaat. Ik wil jou namelijk graag oprecht helpen en niet binden als klant, terwijl je eigenlijk iets anders nodig hebt.

Lichaam en geest

Als het duidelijk is wat jou motiveert, kunnen we aan de slag gaan met onderzoeken wat jij fysiek en mentaal nodig hebt om vrijer te bewegen en wat jouw obstakels zijn. Lichaam en geest werken immers altijd samen. Daarom gaan we niet alleen fysiek aan de slag, maar kijk we ook naar welke mindset het beste helpt om prettiger en vrijer te kunnen bewegen.

Van A tot Zelfstandig

We beginnen altijd met ademhaling. Ademhaling is de kern van bewegen en het leven. Van hieruit bouwen we oefeningen op en onderzoeken we welke intensiteit het beste bij jou past. Hierbij maken we geen gebruik van vastliggende schema’s, maar gaan we iedere keer uit van wat het lichaam aangeeft. Iedere dag is namelijk anders, door de kwaliteit van je slaap, de hoeveelheid stress die je hebt ervaren door de dag en je gevoel op het moment. Uiteindelijk weet je hoe zelfstandig met je training aan de slag kunt gaan.

Gratis kennismaken, zonder verplichtingen

Ik kan natuurlijk nog heel veel vertellen, maar het liefste heet ik je gewoon welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kun je je vraag aan mij voorleggen en weet je direct of dit iets voor jou is.