Fit en gezond vanuit je lichaamsgevoel

Je wilt graag wat sterker en fitter worden, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ook al weet je hoe belangrijk het is om je lichaam goed te onderhouden, alleen kun je jezelf niet motiveren om te beginnen. De gemiddelde sportschool is niets voor jou, je bent op zoek naar iets anders. Wees welkom! Ik help je graag.

Beter bewegen is beter leven

Om meer te kunnen genieten van de dingen die je leven mooi maken, is het belangrijk dat je je lichaam veelzijdig sterker maakt. Het gaat niet alleen om meer spierkracht, maar ook om de mobiliteit in je gewrichten, coördinatie en ontspanning. Ik train je altijd om beter te bewegen als mens, vanuit je hele lichaam, ongeacht een eventuele beperking.

De juiste mindset

Om met plezier te blijven bewegen en je lichaam optimaal te kunnen gebruiken, is een goede mindset essentieel. Lichaam en geest werken immers samen. Daarom gaan we niet alleen fysiek aan de slag, maar gaan we ook kijken naar hoe je je gedachten beter kunt inzetten om prettiger en vrijer te kunnen bewegen.

Van A tot Zelfstandig

Om te beginnen gaan we onderzoeken wat jij graag wilt bereiken en hoe dit jouw leven mooier maakt. Zo weet ik wat jou motiveert en welk soort oefeningen het beste bij jou past. We beginnen altijd rustig en bouwen van hieruit de oefeningen steeds verder op qua manier van bewegen en intensiteit. Gaandeweg ga je steeds beter aanvoelen hoe je jezelf het beste kunt uitdagen, zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Gratis kennismaken, zonder verplichtingen

Ik kan natuurlijk nog heel veel vertellen, maar het liefste heet ik je gewoon welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kun je je vraag aan mij voorleggen en weet je direct of dit iets voor jou is.