De zachte weg naar een beter zelfbewustzijn

Soms ben je uitgeblust, door druk en hoge verwachtingen en de spanning blijft maar toenemen. Je merkt dat je niet meer je eigen pad volgt en dat voel je in je hele lichaam. Samen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om de rust in jezelf terug te vinden, zodat je op je eigen pad kunt blijven.

Zelfacceptatie en liefde voor het leven

Ik geloof er heilig in dat ieder mens goed is zoals hij is. Jij dus ook! Wanneer je gefrustreerd bent, is dat moeilijk om te zien. Wat je dan nodig is wat meer ruimte om jezelf te kunnen zijn. Streng voor jezelf zijn is meestal de bekende weg, maar zacht en met compassie naar jezelf kijken zijn is de sleutel naar zelfacceptatie.

Mentale veerkracht

Ieder mens heeft dezelfde psychische basisbehoeften die fundamenteel zijn voor een goed en gelukkig leven en mentale veerkracht. Ik noem ze de ABC: autonomie, binding en competentie.

Kort uitgelegd: je hebt er behoefte aan het gevoel dat je je eigen keuzes mag maken en dingen op je eigen manier kunt doen. Je wilt ook dingen kunnen doen waar jij goed in bent, zodat je meer vertrouwen krijgt in je eigen mogelijkheden. De belangrijkste is nog wel een prettige en warme relatie met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Een nuchtere aanpak, vanuit jouw behoefte

Mijn aanpak is simpel, down-to-earth en kan ik altijd aan jou verantwoorden. We kijken eerst naar je huidige situatie, zonder te oordelen. Vandaaruit gaan we op zoek naar jouw vraag en wat jou motiveert. Vervolgens kijken we naar jouw sterktes en valkuilen en tot slot stellen we een plan van aanpak op, volledig afgestemd op jouw persoonlijke mentale behoeftes.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Ik kan natuurlijk nog veel meer vertellen, maar de beste manier om erachter te komen of mijn manier van coachen bij jou past, is om samen te zitten en jouw vraag te bespreken. Een kennismaking is gratis en zonder verplichtingen.