Leuk om je te leren kennen!

Als kind zat ik al vol energie en was ik constant bezig met de wereld om mij heen te ontdekken. Ik volgde altijd mijn eigen weg. Hierdoor voelde ik me vaker een buitenbeentje en het was zeker niet altijd even makkelijk, maar hierdoor kreeg ik wel steeds een unieke kijk op het leven. Op dit manier ben ik ook bij mijn passie voor de Chinese krijgskunsten uitgekomen, die ik nog steeds dagelijks beoefen.

Ik ben me altijd blijven ontwikkelen. Stoppen met groeien zie ik als stoppen met leven. Eerst ging ik het onderwijs in, maar later in mijn leven kwam ik erachter dat ik mij toch beter op mijn plek voelde als ik mensen kon trainen en coachen op het gebied van kracht en ontspanning. Om me hierin te specialiseren ben ik nieuwe opleidingen gaan volgen, voor personal trainer en vitaliteitscoach. Met mijn hoofd vol kennis ben ik op zoek gegaan naar wat mijn persoonlijke formule was. Deze heb ik nu gevonden, maar ik blijf hem bijschaven met iedere ervaring die ik opdoe.

Waar ik altijd moeite mee heb gehad, is om mee te draaien in de grote, drukke wereld. Ik ben namelijk een introvert persoon die het wel ontzettend leuk vind om onder de mensen te zijn. Daarom kies ik ervoor om met kleine groepen te werken. Op deze manier sta ik veel meer in mijn kracht en heb ik voor iedereen persoonlijke aandacht.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is voor mij ontzettend belangrijk. Ik wil weten waar ik mee bezig ben en ik vind dat ik altijd moet kunnen verantwoorden wat ik doe. Daarom ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals. Wil je hier meer over weten? Klik dan op het logo hiernaast.