Leuk om je te leren kennen!

Als kind zat ik al vol energie en kon ik nooit stil zitten. Ik was altijd op ontdekkingstocht en volgde mijn eigen weg. Als volwassene is dit niet veel veranderd. Ik ben nog steeds veel in beweging, ga graag fysieke uitdagingen aan en mijn persoonlijke ontdekkingstocht is niet minder geworden, alleen vindt deze nu plaats in mezelf. Blijven leren van de mensen om me heen en mijn liefde voor het leven zie ik als mijn grootste kracht.

Vanuit mijn drang naar ontwikkeling heb ik verschillende studies gevolgd: Pabo, lerarenopleiding, personal trainer en vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals massagecursussen, fitness gerelateerde cursussen en verschillende bijscholingen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en gedragsverandering. Daarnaast blijf ik ook dagelijks trainen op het gebied van functionele krachttraining en Tai chi. Door deze trainingen hou ik niet alleen mijn energie en gezondheid op peil, maar ze zijn voor mij ook een vorm van meditatie.

Oprechte aandacht is voor mij ontzettend belangrijk. Ik hou niet van grote groepen, maar ik vind persoonlijke diepgang cruciaal voor een waardevol leven. Daarom dat ik de keuze heb gemaakt om personal trainer en coach te worden. Hierbij kan ik mijn kennis, inzichten en eigen kwaliteiten combineren tot een aanpak waarmee ik mensen kan ondersteunen in hun fysieke en mentale groei, zodat ze sterker en vrijer door het leven kunnen gaan.

Kwaliteitsgarantie

Om kwaliteit van begeleiding te kunnen blijven waarborgen ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV), waar ik de bovengenoemde bijscholingen blijf volgen. Wil je hier meer over weten? Klik dan op het logo hiernaast.